Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Η  EVO FITNESS  είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται, εδώ και 20 χρόνια, στον  επαγγελματικό αθλητικό εξοπλισμό τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική αγορά.

Η εταιρία ξεκίνησε με αρχικό αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη  επαγγελματικού αθλητικού εξοπλισμού. Σταδιακά οι δραστηριότητες μας επεκτάθηκαν με την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων επαγγελματικών οργάνων γυμναστικής κυρίως για γυμναστήρια & ξενοδοχεία.

 

Στόχος του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η αμεσότερη επικοινωνία μαζί σας, ώστε να σας διευκολύνουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή έχοντας στη διάθεσή σας την πληρέστερη γκάμα αθλητικού εξοπλισμού παγκόσμια αναγνωρισμένων εταιρειών.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Για το σκοπό αυτό:

Εισάγουμε απευθείας μεγάλο επαγγελματικών οργάνων από εγκεκριμένα εργοστάσια κατασκευής του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας προϊόντα εξελιγμένων τεχνολογικών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ελληνικούς εισαγωγείς επωνύμων προϊόντων με σκοπό να παρέχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Επιτυγχάνοντας μεγάλες εκπτώσεις με τους προμηθευτές μας, προσφέρουμε τα προϊόντα στον πελάτη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Παράγουμε αναλώσιμα (λιπαντικά κ.α.) υψηλών προδιαγραφών με την επωνυμία της εταιρίας μας, προσφέροντας στους πελάτες μας αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στη λειτουργία και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στο σύνολο των οργάνων γυμναστικής σε μοναδικές τιμές για τους πελάτες μας. Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συνεργατών μας στο σύνολο των επωνύμων οργάνων γυμναστηρίου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών πελατών μας.

Στην Evo Fitness  επιδιώκουμε να είμαστε πάντα επίκαιροι και ανταγωνιστικοί. Για το σκοπό αυτό διατηρούμε συνεχής επικοινωνία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής του εξωτερικού για την προμήθεια νέων και καινοτόμων αθλητικών ειδών, ανταλλακτικών και αναλωσίμων. Ταυτόχρονα οι συνεργάτες μας συμμετέχουν ενεργά τόσο στις διεθνείς εκθέσεις αθλητικού εξοπλισμού του εξωτερικού, όσο και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επισκευής και συντήρησης επώνυμων οίκων επαγγελματικού αθλητικού εξοπλισμού.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Evo Fitness