Επιστροφή προϊόντων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Επιστροφές και αλλαγές προιόντων πραγματοποιούνται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την αγορά τους. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία. Η χρέωση των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον καταναλωτή / πελάτη.

 

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.

Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος, θα επιβαρυνθείτε τόσο με τα πιθανά αρχικά έξοδα αποστολής (σε περίπτωση μικροοργάνων που αποστάλθηκαν με εταιρία ταχυμεταφορών χωρίς χρέωσή σας), όσο και με τα έξοδα επιστροφής. Το καθαρό ποσό επιστροφής, μπορεί – αν επιθυμείτε – να συμψηφιστεί με αγορά άλλου προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το επιστρεφόμενο προϊόν, θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην είναι ανοιγμένη η συσκευασία.

Για την αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων, παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά την συσκευασία και την κατάσταση του προϊόντος κατά την παραλαβή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα αντικατασταθεί άμεσα με ευθύνη και κόστος της εταιρίας μας, ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν αυτό επιθυμείτε.

Διαδικασία Επιστροφής

Τηλεφωνικά στο 212 1006500, προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος. Επίσης μπορεί να γίνει αλλαγή του προϊόντος και στο φυσικό μας κατάστημα στην Αβέρωφ 28, Κορυδαλλός, 18 120

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ή δεν πληροί κάποια από τις αναφερόμενες προϋποθέσεις, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που μπορεί να χαθούν κατά την επιστροφή.