..

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (για προϊόντα βάρους έως 10 kg) ή με συνεργαζόμενα πρακτορεία - εταιρείες μεταφορών για βαριά ή ογκώδη προϊόντα.
 
Η EvoFitness Hellas έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες τόσο με εταιρεία ταχυμεταφορών, όσο και με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες, εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος μεταφοράς των προϊόντων.
 
 
1.   Αποστολή παραγγελίας με εταιρία ταχυμεταφορών (Πόρτα - Πόρτα) εντός και εκτός νομού Αττικής.
 
Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία Πόρτα– Πόρτα, η επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη είναι 4 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.3 € επιπλέον.
Όταν τα προϊόντα στέλνονται με αντικαταβολή η αξία του προϊόντος επιβαρύνεται με 4 € επιπλέον (εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών για ΕΛΤΑ και εταιρίες ταχυμεταφορών).
 
Η παράδοση των προϊόντων στην εταιρεία ταχυμεταφορών γίνεται συνήθως μετά από 1 - 2 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Θα παραλάβετε τα προϊόντα σας στη διεύθυνση που μας δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.
 
 
2.   Αποστολή παραγγελίας με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) εντός και εκτός νομού Αττικής.
 
Για εμπορεύματα βάρους μέχρι 2 κιλά η επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη είναι 4€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.3 € επιπλέον.
Όταν τα προϊόντα στέλνονται με αντικαταβολή η αξία του προϊόντος επιβαρύνεται με 4 € επιπλέον (εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών για ΕΛΤΑ και εταιριών ταχυμεταφορών).
 
Δεδομένου της ίδιας επιβάρυνσης για τον πελάτη είτε ή αποστολή γίνει με απλό ταχυδρομείο είτε με εταιρία ταχυμεταφορών, η αποστολή με απλό ταχυδρομείο συνιστάται για αποστολές σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω ΕΛΤΑ.
 
Παραλαμβάνεται από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας. Ο χρόνος παράδοσης από τα ΕΛΤΑ είναι 3-5 εργάσιμες μέρες.
 
3.   Αποστολή παραγγελίας με πρακτορεία - εταιρείες μεταφορών.
 
Για βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με  συνεργαζόμενα πρακτορεία - εταιρείες μεταφορών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης μαζί σας.
Τα έξοδα αποστολής (ανάλογα με το βάρος των εμπορευμάτων) επιβαρύνουν τον αγοραστή και καταβάλλονται στη μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση των προϊόντων. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε επιβάρυνση προκύπτει,, πριν την αποστολή των προϊόντων.
 
Με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.
 
 
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση: sales@evofitness.gr
 


 
Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται o Φ.Π.Α.
..
Αναζήτηση
Brands
select stag sveltus acerbis max yashima hermes
Ελλειπτικά - Step
Προστατευτικά - Ιατρικά