..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια παραγγελία, ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με τους εξής τρόπους:
 
Από την online φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, σημειώνοντας στο πεδίο του μηνύματος, το όνομα και τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας (Ονοματεπώνυμο / Διεύθυνση / Πόλη / Περιοχή / ΤΚ / Τηλέφωνο / email).
Μετά την αποστολή του αιτήματός σας, στην online φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, θα λάβετε αυτόματα μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες του αιτήματός σας.

 
Με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@evofitness.gr , αναγράφοντας το όνομα και τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας (Ονοματεπώνυμο / Διεύθυνση / Πόλη / Περιοχή / ΤΚ / Τηλέφωνο / email). 
 
Το αρμόδιο τμήμα του EvoFitness Hellas, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας για να σας ενημερώσει για την πορεία της παραγγελία σας ή να σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.
 
 
 
 
 
..
Αναζήτηση
Brands
select stag sveltus acerbis max yashima hermes
Ελλειπτικά - Step
Προστατευτικά - Ιατρικά